Noutati

Am deschis magazinul din Sfântu Gheorghe

Avem plăcerea de a vă prezenta cea mai nouă locație Cador home, cea din Sfântu Gheorghe! Situat în cadrul noului complex comercial Sepsi Value Centre, magazinul nostru vă pune la dispoziție o selecție cuprinzătoare de produse unice pentru casă, importate din țări precum Germania, Italia sau Grecia.

Acesta va deveni locul vostru preferat preferat atunci când doriți să vă reînnoiți colecția personală de seturi din cristal, să alegeți o nouă lenjerie de pat din bumbac, în ton cu tendințele actuale, sau atunci când urmează să organizați o masă festivă și aveți nevoie de veselă colorată din porțelan. Decorațiunile marca Espiel, distribuite în exclusivitate în România de către Cador home, au un loc de cinste, acestea fiind perfecte pentru a vă înfrumuseța locuința și personaliza spațiul. Opțiunile sunt nelimitate și dacă sunteți în căutarea unui cadou cu care să impresionați cu adevărat, la un preț perfect și cu o calitate premium.

Vă invităm să descoperiți ambianța rafinată Cador home din Sfântu Gheorghe și să alegeți pentru voi sau pentru cei dragi un cadou special!

Cador home – alegeri inspirate pentru casă, acum și în Sfântu Gheorghe!

 

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.