Categorii de produse

Colectia noastra pentru hoteluri include 8 categorii de produse, pentru toate nevoile

Dormitor

Baie

Saltele

Servirea mesei

Piscina

Spa

Consumabile

Curatenie

Calitate si rafinament pentru afaceri de succes

Detaliile fac diferenta – acest aspect este cu atat mai vizibil atunci cand lucrati in domeniul HoReCa si doriti sa aveti o afacere reusita, sa creati o atmosfera speciala pentru clienti si sa va asigurati ca brand-ul dumneavoastra iese in evidenta. De la farfuria in care serviti mancarurile preparate cu grija si pana la lenjeria de pat care trebuie sa le ofere oaspetilor un somn desavarsit, Cador horeca este acum distribuitorul dumneavoastra de produse profesionale si dotari HoReCa!

Aveti la dispozitie sute de produse dintre care sa alegeti, obiecte HoReCa importate din tari precum Italia, Grecia sau Germania si fabricate din materiale rezistente urmand tehnici moderne de productie. Va bucurati de garantia calitatii Cador horeca atunci cand selectati articolele de care afacerea dumneavoastra are nevoie pentru a se dezvolta.

Produsele noastre respecta standardele cele mai inalte de calitate si siguranta alimentara, avand, in acelasi timp, un rafinament aparte. Indiferent de nevoile dumneavoastra, in selectia noastra de produse HoReCa veti regasi atat vesela restaurant rezistenta la masina de spalat vase si cuptorul cu microunde si accesorii bucatarie profesionale pentru gatit si servire, cat si lenjerii de pat, prosoape si halate de baie din 100% bumbac certificat Oeko-Tex. Astfel, oferta noastra Horeca cuprinde: farfurii, boluri, cesti, platouri si accesorii servire din portelan Seltmann Weiden, Cryspo Trio și SP Tableware; boluri, vaze si seturi din cristal ecologic Schott Zwiesel sau pahare cristal Bohemia autentic; tacamuri din inox; lenjerii de pat din bumbac, pilote de iarna, paturi colorate, prosoape de hotel, toate marca Nef Nef.

Daca lucrati in domeniul HoReCa si doriti sa le oferiti clientilor produse deosebite si de calitate, va invitam sa completati formularul de contact de alaturi. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil pentru a începe o colaborare si a deveni furnizorul dumneavoastra HoReCa!


    Certificari

    Companie pur greceasca

    OEKO TEX – incredere in textile

    60 de ani de experienta