Blog

Colecția Toamnă – Iarnă Nef Nef – decor Boho Chic confortabil și primitor


Dedicăm această toamnă stilului și calității Nef Nef! Noua colecție toamnă – iarnă 2020 – 2021 îndeamnă la relaxare și ne încurajează să ne bucurăm mai mult de căldura căminului nostru.

Fiecare încăpere poate deveni propria oază de relaxare și revigorare atunci când alegem o lenjerie de pat sau o cuvertură specială în stil Boho Chic, precum cele propuse de designerii Nef Nef, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite firme de articole pentru casă din Grecia!

Această nouă colecție propune piese deosebite, cu detalii speciale, în culori calde, pământii precum bej, ecru, muștar, gri, mocca sau tonuri elegante de verde, indigo, burgundiu sau bordeaux. De la pături călduroase, lenjerii de pat fine, satinate, prosoape de baie pufoase, piese de decor unice, până la lumânări și seturi parfumate și produse colorate din bumbac pentru copii, cu cele mai drăgălașe imprimeuri, Cador home are plăcerea de a vă pune la dispoziție aceste articole care vă vor transforma locuința într-un cămin primitor!

Accentul a fost pus pe crearea unei ambianțe relaxante, prin oferirea unor articole pentru casă speciale, fine la atingere, de o calitate premium, fabricate cu cea mai mare atenție din materiale atent selecționate. Veți regăsi detalii discrete precum franjuri, ciucuri sau dantelă, toate acestea îmbinate la perfecție cu materiale naturale sau microfibre. Astfel, și dumneavoastră puteți aduce note Boho Chic casei, prin adăugarea modelelor favorite din această nouă colecție în decorul locuinței, pentru un look în trend, dar care se bazează pe oferirea de confort și crearea unei atmosfere primitoare.

Lenjeriile din bumbac, cuverturile pentru pat cu fețele de pernă asortate, cuverturile pentru canapea și seturile pentru pilotă vă vor cuceri, cu siguranță – de la jocuri geometrice, până la imprimeuri romantice, florale, în culori moderne sau nuanțe feminine, acestea vor aduce locuinței acel je ne sais quoi unic Nef Nef, un plus de stil și rafinament. Mai mult, cu această colecție, plăcutul și frumosul se îmbină cu practicul și utilul, păturile de iarnă disponibile în magazinele noastre fiind esențiale în orice locuință și o idee unică de cadou pentru cineva drag.

Vă invităm cu căldură în universul Cador home și vă așteptăm cu drag în magazinele noastre pentru a descoperi noua colecție Nef Nef! Cador home – alegeri inspirate pentru locuința dumneavoastră!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *