Companie

Despre Cador home

Cu o istorie de peste 50 de ani in comertul cu obiecte casnice de lux, familia Sanidas a hotarat sa-si extinda afacerea si in Romania achizitionand in anul 1998 fabrica de statuete din alabastru de la Plopeni. Arta sculptatului in alabastru se bucura si astazi de atentia si daruirea mestesugarilor, atat din tara noastra, cat si din Italia si Grecia. Frumusetea este conferita de caracterul translucid al pietrei, de textura fina ce permite sculptorului incrustarea in detalii cat mai rafinate a motivelor ornamentale.

Compania CADOR este una dintre principalele companii de import si distribuitoare de obiecte de decor din Romania avand in portofoliu cateva mii de produse, de la tablouri si icoane pana la obiecte casnice din cristal si din argint. Filozofia noastra este centrata pe satisfacerea dorintei clientului, filozofie care incepe de la proiectarea, fabricarea si comercializarea produselor noastre.

Toate produsele noastre respecta normele bunului-gust, dar in acelasi timp au un caracter de lux si rafinament aparte?
Daca esti in cautarea unui cadou care sa reflecte respectul pe care il porti persoanei care il primeste sau daca crezi ca locuintei tale ii lipseste acel ceva care sa ii dea sclipirea aparte la care visezi si sa starneasca admiratia tuturor celor care iti trec pragul, te invitam sa vizitezi unul din magazinele noastre ca sa iti gasesti inspiratia!