2023

Despre Cador Home

Cador home este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania care comercializeaza portelan, tacamuri, produse din cristal, icoane si articole pentru casa. De la un mic magazin in Ploiesti, pe parcursul celor peste 20 de ani de experienta, compania si-a extins prezenta in intreaga tara.

Magazinele Cador home ofera o gama variata de cadouri, decoratiuni, produse pentru casa si articole de sezon pentru intreaga familie. Colectiile noastre includ branduri importante, multe dintre acestea alegand cu incredere Cador home ca distribuitor exclusiv in Romania.

Concentrandu-se pe client, compania investeste permanent in dezvoltarea gamei de produse, tinand cont de preferintele clientilor, de tendinte si de mediu. Oferind solutii eficiente din punct de vedere financiar, Cador home ofera tot mai multor clienti posibilitatea de a-si redecora casele

Obiectivul principal al companiei noastre este ca fiecare client care trece pragul unui magazin Cador home sa aiba parte de o experienta unica, pe parcursul careia sa identifice si sa achizitioneze produsele potrivite nevoilor lui.

Toate produsele noastre respecta normele bunului-gust, dar in acelasi timp au un caracter de lux si rafinament aparte.

Daca esti in cautarea unui cadou care sa reflecte respectul pe care il porti persoanei care il primeste sau daca crezi ca locuintei tale ii lipseste acel ceva care sa ii dea sclipirea aparte la care visezi si sa starneasca admiratia tuturor celor care iti trec pragul, te invitam sa vizitezi unul din magazinele noastre ca sa iti gasesti inspiratia!

600+

COMENZI LUNARE

Finalizate cu succes!

100%

CALITATE GARANTATA

Produse de inalta calitate

10.000+

CLIENTI MULTUMITI

de-a lungul carierei noastre

100%

SERIOZITATE

Seriozitate garantata!