Blog

Espiel – stil și calitate, exclusiv la Cador home

Glamour, strălucire, unicitate și calitate – acestea sunt cuvintele cheie care definesc brand-ul Espiel, ale cărui produse deosebite avem acum plăcerea de a le expune în magazinele noastre din țară și pe site-ul Cador home!

Mai mult decât simple obiecte de decor, articolele Espiel spun o poveste, descriu persoana în casa căruia sunt prezente și aduc o notă de rafinament oricărei încăperi. Acestea îmbină la perfecție utilul cu frumosul, fiind atât practice, cât și de impact, reprezentând idei inspirate de cadouri, indiferent de ocazie.

De asemenea, toate produsele Espiel care sunt dedicate servirii sau preparării de mâncare au fost testate și certificate de către instituții specializate. Acestea respectă cerințele și specificațiile europene de sănătate și igienă, certificându-se faptul că nu conțin plumb sau cadmium, că sunt realizate din materiale reciclabile și provenite din surse sustenabile, fiind decorate cu vopseluri speciale, sigure pentru a intra în contact direct cu alimentele.

Calitatea fiecărui produs în parte reprezintă un alt aspect important pentru acest brand grecesc, motiv pentru care obiectele marca Espiel pe care le veți descoperi în magazinele noastre sunt fabricate din cele mai bune materiale, atent selectate grație durabilității lor și rezistenței în timp. Astfel, vă veți bucura pentru mulți ani de aspectul deosebit al farfuriilor din porțelan și veți putea servi oricând un vin bun dintr-unul din decantoarele noastre inedite. Un alt aspect pe care clienții acestui brand, disponibil în exclusivitate în România în rețeaua Cador home de magazine, îl apreciază este funcționalitatea pieselor – acestea au fost special prelucrate pentru a putea fi introduse fără nicio problemă în cuptor sau la microunde, curățate în mașina de spălat vase sau au trecut prin procese complexe de întărire, cu scopul de a evita ciobiturile sau uzurile din timp.

Pentru iubitorii de bun-gust, care își doresc obiecte cu un aspect inedit, care să le reprezinte personalitatea și simțul estetic, piesele care poartă emblema calității și stilului Espiel se vor potrivi de minune în completarea colecțiilor personale.

Vă invităm cu căldură să le descoperiți și să le comandați acum!

Cador home – alegeri inspirate pentru căminul dumneavoastră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *