[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text text_larger=”yes”]

Calitate și rafinament pentru afacerea ta

[/vc_column_text][vc_column_text text_larger=”yes”]

Detaliile fac diferența – acest aspect este cu atât mai vizibil atunci când lucrați în domeniul HoReCa și doriți să aveți o afacere reușită, să creați o atmosferă specială pentru clienți și să vă asigurați că brand-ul dumneavoastră iese în evidență. De la farfuria în care serviți mâncărurile preparate cu grijă și până la lenjeria de pat care trebuie să le ofere oaspeților un somn desăvârșit, Cador horeca este acum distribuitorul dumneavoastră de produse profesionale și dotări HoReCa!

Aveți la dispoziție sute de produse dintre care să alegeți, obiecte HoReCa importate din țări precum Italia, Grecia sau Germania și fabricate din materiale rezistente urmând tehnici moderne de producție. Vă bucurați de garanția calității Cador horeca atunci când selectați articolele de care afacerea dumneavoastră are nevoie pentru a se dezvolta.

Produsele noastre respectă standardele cele mai înalte de calitate și siguranță alimentară, având, în același timp, un rafinament aparte. Indiferent de nevoile dumneavoastră, în selecția noastră de produse HoReCa veți regăsi atât veselă restaurant rezistentă la mașina de spălat vase și cuptorul cu microunde și accesorii bucătărie profesionale pentru gătit și servire, cât și lenjerii de pat, prosoape și halate de baie din 100% bumbac certificat Oeko-Tex. Astfel, oferta noastră Horeca cuprinde: farfurii, boluri, cești, platouri și accesorii servire din porțelan Seltmann Weiden, Cryspo Trio și SP Tableware; boluri, vaze și seturi din cristal ecologic Schott Zwiesel sau pahare cristal Bohemia autentic; tacâmuri din inox; lenjerii de pat din bumbac, pilote de iarna, pături colorate, prosoape de hotel, toate marca Nef Nef.

Dacă lucrați în domeniul HoReCa și doriți să le oferiți clienților produse deosebite și de calitate, vă invităm să completați formularul de contact de alături. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil pentru a începe o colaborare și a deveni furnizorul dumneavoastră HoReCa!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″]


    [/vc_column][/vc_row]