Informatii Retur

Daca sunteti nemultumiti de produsele achizitionate de la S.C. Eurorom Art S.r.l.prin intermediul site-ului sau puteti aplica procedura de retur in maxim 14 zile de la livrarea acestora.

Conform OUG 130/2000: „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.”

Condiţii de retur:

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat, în ambalajul original şi însoţit de documentele originale (factura fiscală, cartea produsului etc.), fără a prezenta urme de uzură sau modificare. Neindeplinirea acestor conditii duce la refuzarea returului de catre comerciant.

Costuri suportate de către cumpărător:

– Costuri de retur şi transport curier pentru produs în cazul în care cumpărătorul renunţă la achiziţionarea produsului în termen de 14 zile de la recepţia produsului;

– Cost transport curier pentru opţiunea cumpărătorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de către vânzător că nu îndeplineşte condiţiile obligatorii de aplicare procedură retur produs(e).

Costuri suportate de către vânzător:

Costuri de retur şi transport curier pentru produsul în cazul în care la recepţia produsului cumpărătorul constată că:

– Produsul nu este conform cu specificaţiile din oferta vânzătorului;

– Produsul nu este conform specificaţiilor menţionate în comanda cumpărătorului;

– Coletul prezintă deteriorări.

Rambursarea sumelor

Returnarea banilor (valorii produselor returnate) se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către consumator.

NOTĂ: Dreptul de renunţare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.