Noutati

Locație nouă Lotus Center Oradea

Am avut plăcerea de a deschide un nou magazin în Oradea, un spațiu dedicat rafinamentului și eleganței! Ne găsiți acum și în Lotus Center, în noua noastră locație regăsindu-se produse de la branduri renumite, importate din țări precum Germania, Grecia sau Italia și recunoscute la nivel internațional grație calității și frumuseții lor.

Pe rafturile magazinului veți întâlni veselă din porțelan de cea mai înaltă calitate, seturi din cristal de Bohemia sau din cristal ecologic, precum și produse unice, precum vaze și boluri placate cu argint. Dacă sunteți în căutarea unui cadou de Paște, icoanele placate cu argint sunt alegerea potrivită în această perioadă. Dacă însă doriți să vă transformați dormitorul într-un spațiu mai primitor, vă recomandăm în special lenjeriile de pat din bumbac din noua colecție Nef Nef, articole frumos expuse în această locație. Pentru sufragerie avem pregătite diverse modele de cuverturi și nenumărate perne decorative, în nuanțe pastelate sau în culori rafinate. Aici veți găsi și inspirația pentru a vă exprima preferințele de decor interior, prin alegerea unor noi piese decorative cu care să vă personalizați căminul.

Personalul din magazin vă va oferi detalii suplimentare despre fiecare produs în parte și vă poate spune informații concrete și utile despre cum să aveți grijă de noile pahare din cristal sau tacâmuri din inox pe care le-ați ales, de exemplu.

Vă invităm să descoperiți în persoană frumusețea noului magazin Cador home Lotus Center Oradea!

Cador home – alegeri inspirate pentru casă, acum și în Oradea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *