Noutati

Locație nouă – Prahova Value Centre

Anunțăm cu bucurie deschiderea celui mai nou magazin Cador home, locația din Prahova Value Centre, Ploiești! Aducem astfel mai aproape de iubitorii de accesorii pentru casă o selecție variată de produse speciale, definite prin rafinament și calitate.

În perioada aceasta, când căutăm cu toții cadouri speciale de Crăciun pentru familie sau prieteni, personalul Cador home vă este la dispoziție pentru a face o alegere inspirată și pentru a selecta împreună un dar potrivit persoanei pentru care faceți acest gest frumos. Fie că sunteți în căutarea unui cadou pentru nași sau că doriți să alegeți un cadou de Sărbători pentru mama, suntem convinși că în locația noastră se află darul perfect, indiferent de gusturi și preferințe de decor!

De la seturi de pahare din cristal de Bohemia, fabricate în Cehia, farfurii din porțelan pentru cină și lenjerii de pat din bumbac, cu husă pentru pilotă și fețe de pernă cu modele speciale și până la accesorii de decor cu aspect minimalist și chiar rame foto care să expună cele mai dragi amintiri, toate acestea sunt frumos expuse în cadrul locației noastre. Trebuie să menționăm și faptul că aici veți regăsi și numeroase modele de icoane placate cu argint, obiecte cu o semnificație aparte.

Vom continuă să mărim rețeaua de magazine Cador home și în anul care urmează, pentru a putea ajunge mai aproape de toți iubitorii de obiecte speciale pentru casă și cadouri memorabile!

Vă așteptăm cu drag la Cador home Prahova Value Centre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.