Noutati

Magazinul Cador home din Severin este acum mai mare

Magazinul Cador home din Severin, situat în cadrul centrului comercial Severin Shopping Center, are un nou look! Locația este acum mai spațioasă, pentru a vă pune la dispoziție o selecție mai variată variată, cu un număr dublu de produse deosebite, fiecare purtând emblema calității și stilului #Cadorhome! Am avut plăcerea de a lărgi și gama de produse marca Nef Nef, unul dintre cei mai apreciați producători de articole pentru casă din Grecia.

Fie că reveniți în locația noastră pentru a alege un nou serviciu din porțelan care să evidențieze strălucirea paharelor dumneavoastră din cristal de Bohemia, sau că aspectul primitor și rafinat al magazinului nostru v-a cucerit și v-a determinat să faceți primul pas către lumea rafinamentului #Cadorhome, noi vă așteptăm cu drag!

Desigur, mai multe detalii despre materialele din care sunt realizate toate aceste obiecte elegante și informații suplimentare despre modalitățile de curățare și depozitare vă vor oferi reprezentanții Cador home din magazin. Vă suntem alături pentru a vă ajuta să selectați un cadou deosebit, potrivit persoanei pentru care faceți un gest frumos, sau să adăugați în colecția personală acele seturi din porțelan, icoane placate cu argint sau accesorii de decor rafinate care să vă evidențieze stilul.

Vă invităm cu căldură să descoperiți și dumneavoastră frumusețea magazinului Cador home Severin Shopping Center, situat în aceeași locație ca până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *