Noutati

#NewCador – un nou magazin, acum în Constanța


Noul Cador home, acum în City Park Mall Constanța! Pentru prima dată, vă propunem un nou concept de magazin, #NewCador, un spațiu modern, dedicat stilului și calității și decorat astfel încât să vă inspire să redefiniți look-ul propriului cămin!

Întrucât detaliile fac diferența, am acordat o atenție deosebită în selecția pieselor care vor fi expuse în cadrul acestei locații. Creațiile designerilor Espiel sunt atracțiile principale, în timp ce produsele din bumbac de la Nef Nef sunt pregătite cu atenție în decoruri care să ofere relaxare și momente frumoase petrecute în confortul propriului cămin.

Această nouă locație propune o manieră diferită de a amenaja casa, de a alege produsele prin care să vă personalizați spațiul, conform preferințelor personale și celor mai noi tendințe de design interior. Aici veți găsi obiecte cu un aspect unic, perfecte pentru a înfrumuseța orice încăpere cu noi vaze moderne, decorațiuni de perete din materiale naturale, tablouri în nuanțe calde și detalii chic cu care să aduceți un aer nou casei sau oglinzi cu rame metalice, prin care să oferiți impresia unui spațiu mai generos. Acestea sunt doar câteva dintre produsele speciale de care vă veți putea bucura. Pentru dormitor alegerile sunt nelimitate, lenjeriile de pat, cuverturile și pernele decorative Nef Nef care înfrumusețează magazinul nostru fiind alegerea ideală pentru a crea o atmosferă mai primitoare și relaxantă.

Invităm, așadar, iubitorii de frumos, pasionații de design interior și cunoscătorii stilului minimalist să descopere farmecul noului concept de magazine Cador home, disponibil acum în Constanța!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *