Blog

Noi produse de decor Espiel

Primăvara a venit mai devreme la Cador home și a adus noi produse unice marca Espiel!

Te invităm cu drag în magazinele noastre pentru a descoperi selecția lărgită de accesorii de decor și noile piese de mobilier care poartă emblema stilului acestui renumit brand grecesc, distribuit în exclusivitate în rețeaua de magazine Cador home!

Mobilier și iluminat

Cea mai nouă categorie de produse cuprinde acum și piese de mobilier și de iluminat! Interpretare Espiel a stilului industrial, aceste obiecte au un caracter aparte, sunt atât practice, cât și decorative, perfecte într-o locuință modernă. Masa metalică, de exemplu, este fabricată din aluminiu, are linii drepte, o bază mai groasă și o formă simplă. Aspectul său o transformă într-un obiect esențial dacă dorești să schimbi decorul dormitorului sau al sufrageriei.

Lampa de podea din aceeași colecție are picioare subțiri din metal, cu finisaje caracteristice acestui stil din ce în ce mai popular. Abajurul său are o formă simplă și design semănător fagurilor de miere, fiind realizat în întregime din metal în nuanțe de bronz închis. Pentru ca look-ul să fie complet, utilizează un bec tip Edison cu aspect vintage și amplasează alături un raft metalic cu trei niveluri și etajere din sticlă. Combinația de astfel de materiale este foarte în vogă, negrul și auriul fiind mereu o alegere sigură în amenajările interioare.

Decorațiuni de perete

De la aranjamente florale, forme geometrice și până la oglinzi cu rame complexe, toate acestea pot fi găsite acum în magazinele noastre! Astfel de obiecte decorative reprezintă modalitatea cea mai rapidă și facilă de a schimba aspectul unei camere. Pentru iubitorii de natură și de obiecte interioare inedite recomandăm decorul de perete metalic – o reprezentare modernă a frumuseții florilor și frunzelor, încadrate elegant de o ramă neagră simplă.  La noi vei descoperi acum și decorațiuni inspirate de complexitatea imprimeurilor orientale, în diverse combinații de forme și nuanțe, toate fabricate însă cu atenție din metal, un material modern.

Să nu uităm însă nici de frumoasele oglinzi Espiel, cu forme geometrice, precum modelul Poligon, cu detalii care impresionează prin simplitatea lor, cu rame metalice negre și detalii din piele. Acestea finisează decorul holului și aduc un plus de stil în orice dormitor. Întrebarea noastră este – tu pe care o vei alege?

Vaze și boluri

Inspirate din natură și fabricate din materiale precum ceramică sau porțelan, noile boluri și vaze pe care le-am adăugat magazinului nostru au un design unic, modern. Combinațiile de finisaje și detalii transformă aceste piese în adevărate mici opere de artă, care vor înfrumuseța într-un mod subtil orice încăpere. Pentru un aspect desăvârșit al decorului, puteți alege o vază sau un bol din porțelan din colecția Achinos, culoarea și textura lor punând în evidență orice buchet de flori.

Pentru un plus de culoare recomandăm accente de turcoaz, în combinație cu nuanțe calde de crem. Având un design care se aseamănă cu valurile care ajung la mal, obiectele noastre turcoaz din ceramică te aduc mai aproape de frumusețea naturii. Iubitorii de decorațiuni minimaliste vor îndrăgi de la prima vedere piesele din porțelan alb Espiel, vaze și boluri cu mici striații și linii drepte.

Accesorii de decor

Detaliile fac diferența și transformă orice încăpere dintr-un spațiu simplu într-un loc personalizat, create special pentru a oferi confort și o stare de bine. Accesoriile de decor exprimă personalitatea și evidențiază stilul personal. Dacă în locuința ta ai optat pentru un design Boho Chic, bazat pe materiale naturale și culori neutre, atunci o statuetă din polirășină care înfățișează un elefant cu trompa ridicată este alegerea perfectă. În unele culturi, acesta reprezintă înțelepciune și noroc, obiect pe care îți recomandăm să îl alături farfuriei Evil Eye, pentru o încăpere care îndeamnă la echilibru și liniște interioară. Poți aduce o notă de strălucire cu ajutorul unui suport de lumânări cu formă inedită și combinație modernă de alb și auriu. Iată cât de ușor este să îți exprimi stilul cu ajutorul noilor decorațiuni Espiel!

Te așteptăm cu drag în locațiile noastre fizice pentru a descoperi în persoană frumusețea acestor noi produse Espiel și te încurajăm să navighezi în continuare site-ul, pentru a comanda produsele care te-au cucerit deja!

Cador home – alegeri inspirate pentru casă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.