Noutati

Parteneriat nou Picard & Wielputz Solingen

Cu o tradiție de peste 90 de ani în domeniu, firma germană Picard & Wielpütz Solingen este, în prezent, sinonim cu eleganța și calitatea, fiind considerat unul dintre cei mai importanți producători ai industriei. Seturile de tacâmuri care poartă drept emblemă faimoasa ancoră a brand-ului cuceresc prin calitatea premium a materialelor din care sunt realizate.

În realizarea acestora, lucrul manual, perfecționat de-a lungul anilor, se îmbină la perfecție cu tehnologiile moderne de prelucrare și producție, pentru ca rezultatul final să aibă o calitate excepțională și frumusețe sclipitoare.

Design-ul rafinat și rezistența în timp a acestor piese impresionează iubitorii și cunoscătorii de obiecte selecte de aranjare și servire a mesei, motiv pentru care am adăugat în selecția Cadorhome și diverse seturi de tacâmuri marca Picard & Wielpütz Solingen!

Vă invităm să descoperiți și dumneavoastră calitatea exemplară a produselor noului nostru partener, Picard & Wielpütz Solingen! Suntem convinși că acestea vor aduce un plus de noblețe colecției dumneavoastră personală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.