Noutati

Parteneriat nou Picard & Wielputz Solingen

Cu o tradiție de peste 90 de ani în domeniu, firma germană Picard & Wielpütz Solingen este, în prezent, sinonim cu eleganța și calitatea, fiind considerat unul dintre cei mai importanți producători ai industriei. Seturile de tacâmuri care poartă drept emblemă faimoasa ancoră a brand-ului cuceresc prin calitatea premium a materialelor din care sunt realizate.

În realizarea acestora, lucrul manual, perfecționat de-a lungul anilor, se îmbină la perfecție cu tehnologiile moderne de prelucrare și producție, pentru ca rezultatul final să aibă o calitate excepțională și frumusețe sclipitoare.

Design-ul rafinat și rezistența în timp a acestor piese impresionează iubitorii și cunoscătorii de obiecte selecte de aranjare și servire a mesei, motiv pentru care am adăugat în selecția Cadorhome și diverse seturi de tacâmuri marca Picard & Wielpütz Solingen!

Vă invităm să descoperiți și dumneavoastră calitatea exemplară a produselor noului nostru partener, Picard & Wielpütz Solingen! Suntem convinși că acestea vor aduce un plus de noblețe colecției dumneavoastră personală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *