Noutati

Parteneriat nou Zoffoli

 

 

Cador home vă pune la dispoziție cu multă bucurie modelele celebre de baruri  tip glob pământesc Zoffoli, brand cu o istorie de peste 70 de ani, al cărui nume este sinonim cu eleganță, stil și spiritul artizanal al renumitului maestru italian Italo Zoffoli. Onorabila distincție „Strungul de aur” primită în 1963 a reprezentat punctul în care talentul fondatorului, viziunea sa și aspectul inedit al pieselor sale au început să capete notorietate în rândul cunoscătorilor și iubitorilor de frumos. O firmă recunoscută la nivel internațional pentru unicitatea și calitatea exemplară a obiectelor sale, Zoffoli a evoluat pe parcursul deceniilor, design-ul excepțional al globurilor sale fiind apreciat în prezent de iubitorii de frumos din Europa și America.

Realizate din materiale atent selecționate, prelucrate și finisate manual pentru un aspect realist și deosebit, globurile pământești Zoffoli impresionează prin atenția acordată fiecărui detaliu și prin eleganța lor specifică. Ideale pentru a depozita sticle de băuturi fine și pahare sclipitoare, perfecte pentru servire și fabricate cu scopul de a impresiona și de a aduce un plus de rafinament locuinței, aceste piese unice sunt fabricate cu grijă și măiestrie în Italia. Hărțile care le decorează evidențiază istoria marilor navigatori și inspiră la noi povești și la crearea de noi amintiri oriunde în lume, chiar în propriul cămin.

Lucrări manuale de excepție, globurile se bucură de toată atenția și măiestria experților Zoffoli, pornind de la materiale premium, lemn și piele, pe care adevărați artiști le transformă în creații speciale care ne încântă privirea.

Mai mult decât un obiect de decor, un astfel de glob înnobilează casa și aduce un plus de unicitate și rafinament, pentru un decor definit prin eleganță și bun gust.

Cador home – alegeri inspirate pentru locuința dumneavoastră!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *