Design

Seltmann Weiden celebrează diversitatea naturii prin colecția „Life Diversity”

Seltmann Weiden este unul dintre cei mai apreciați producători de porțelan din Germania, pe parcursul celor 200 de ani de tradiție și istorie firma impresionând prin calitatea și aspectul prețios al pieselor unice realizate. Ceea ce diferențiază o farfurie, bol, platou, ceașcă sau supieră care poartă emblema acestei firme renumite este calitatea porțelanului, realizat din materiale naturale, fără aditivi chimici, plumb sau cadmiu, dar cu o rezistență deosebită și strălucire subtilă.

Atenția deosebită acordată design-ului, culorii și fiecărui detaliu, dar și durabilității și funcționalității fiecărui produs evidențiază filozofia brand-ului: de a crea adevărate opere de artă din porțelan, respectând cele mai înalte standarde de calitate și acordând o importanță deosebită procedeelor sustenabile și moderne de producție.

Colecția „Life Diversity”, cu modelul său neregulat inspirat de frumusețea naturală a pietrelor, în tonuri de albastru, turcoaz, ruginiu și trandafiriu ce amintesc de elemente ale naturii precum apa sau pământul, celebrează diversitatea naturii. Produsele din colecția „Life Diversity” vor atrage cu siguranță privirile invitaților pe orice masă ar fi așezate, însă farmecul lor rustic este cel mai bine pus în evidență pe o masă de lemn.

Adăugați o pată de culoare și o notă de modernitate locuinței dumneavoastră și descoperiți mai multe despre această colecție pe site-ul nostru sau în magazinul dumneavoastră Cador home preferat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *