Noutati

Un nou magazin in Deva

Avem plăcerea de a anunța deschiderea noului magazin din Deva, un loc dedicat bunului-gust, stilului și calității! Un nou concept, o selecție unică de produse, aceeași garanție a calității Cador home – iată ce propunem iubitorilor de decorațiuni interioare care doresc să schimbe look-ul casei lor în ton cu preferințele personale și cu ultimele tendințe.

Am selectat cu atenție fiecare obiect din magazin, pentru a vă pune la dispoziție o varietate de produse și colecții care să vă inspire și cu ajutorul cărora să creați decorurile mult visate în propriul cămin. Atunci când ineditul se împletește cu estetica frumosului și cu calitatea rezultatele vor fi mereu impresionante. Iată de ce la noi veți regăsi numeroase colecții de farfurii, platouri și cești din porțelan, produse perfecte pentru a crea un decor deosebit de vară, cu piese unice și moderne. Lenjeriile de pat, cuverturile, pernele decorative și restul obiectelor Nef Nef vă vor ajuta să redefiniți aspectul dormitorului sau băii, în timp ce decorațiunile noastre vor contura stilul și evidenția personalitate. Desigur, acestea sunt doar câteva dintre categoriile de produse pe care avem plăcerea de a le expune în această nouă locație – pe restul vă încurajăm să le descoperiți în persoană!

De asemenea, oferim consultanță și vă suntem la dispoziție pentru a alege, la nevoie, un cadou special și vă suntem alături pentru a selecta darul care să se potrivească cel mai bine ocaziei și persoanei pentru care faceți acest gest frumos.

Vă invităm să descoperiți farmecul locației noastre din Deva și să vă bucurați de discount-ul special de 10%, aplicabil la toate achizițiile în perioada 27 – 30 mai 2021!

 

Cador home – alegeri inspirate pentru casă, acum și în Deva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *