Blog

Decorăm case, protejăm planeta!

Acasă este locul cel mai drag, care ne reprezintă, ne oferă siguranță și fericire. Să nu uităm însă că planeta este prima noastră casă și că are întotdeauna nevoie de atenție și ocrotire, pentru a continuă să ne încânte cu frumusețile sale. Iată de ce, din respect pentru clienții noștri și din iubire pentru natură, am început să implementăm procese și acțiuni cu ajutorul cărora dorim să devenim o companie eco-friendly, în armonie cu mediul înconjurător.

Pentru noi, 2021 a însemnat adaptare, schimbare, modernizare – în concordanță cu valorile companiei noastre, profesionalism, orientare către client și oferirea de produse deosebite pentru locuință, am decis să schimbăm ambalajele articolelor și pungile de cumpărături cu unele din hârtie reciclabilă, pentru a reduce consumul de plastic. Un gest aparent mic, dar cu un impact de neprețuit asupra mediului, o primă acțiune care ne-a motivat să continuăm pe această cale.

Am renunțat la articolele din plastic de unică folosință, precum tacâmuri, căni și farfurii, iar angajații au la dispoziție și utilizează acum cu plăcere chiar produsele din colecția noastră care nu au trecut de inspecția de calitate. Orice ceșcuță cu un mic defect sau set incomplet are acum propria „casă” și este folosit cu drag. Evităm astfel risipa și respectăm timpul și resursele utilizate pentru fabricarea produselor.

În locațiile noastre fizice și în sediul central becurile clasice au fost înlocuite cu lumini de tip LED, care utilizează o cantitate mai mică de energie și care sunt o soluție pe termen lung. Am putut astfel economisi resurse, crea o atmosferă mai caldă în magazine și mai relaxantă pentru angajații noștri.

De asemenea, am început lărgirea selecției de articole prietenoase cu mediul, prin colaborarea cu brand-uri care realizează produse non-toxice, eco-friendly. Un astfel de brand este Cocodor, firma coreeană care fabrică difuzoare pentru cameră și lumânări parfumate la cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, pentru noi, fiecare achiziție este văzută ca o investiție de viitor – fie că alegeți noi pahare din cristal ecologic sau că optați pentru un set de veselă din porțelan, fiecare produs din selecția noastră a fost cu inspectat pentru a trece cu brio testul timpului. Astfel, vă puteți bucura peste ani și ani de obiectele Cador home, știind că acestea vor avea aceeași frumusețe ca în prima zi.

Unul dintre secretele Cador home pentru a avea grijă de mediu, dar înfrumuseța casa după propriul plac? Vă recomandăm să profitați în propria locuință de trucul favorit al designerilor interiori pentru a crea un decor chic – să oferiți noi roluri obiectelor din casă. De exemplu, odată terminat parfumul de cameră, sticla poate deveni o mică vază pentru flori. O oglindă care nu se mai potrivește cu noua culoare a peretelui devine o tavă elegantă pentru servire sau un accesoriu deosebit pe măsuța de toaletă, pe care să aranjați parfumurile. O ceașcă singuratică, fără set, va arată absolut superb pe balcon, atunci când devine ghiveci pentru un trandafir îmbobocit. Aceste mici trucuri nu doar că ajută la personalizarea locuinței, ci sunt gesturi prin care alegeți să continuați să vă utilizați de produse într-o manieră ingenioasă, pentru a evita ca acestea să ajungă lucruri uitate și nereciclate.

Inițiativele luate în 2021 au fost doar începutul și suntem motivați să continuăm și în 2022 să promovăm și să implementăm acțiuni menite să protejeze mediul, prin care să ne îndreptăm către o lume mai bună și către menținerea frumuseții naturii. Sperăm ca în anul care urmează să ne oferiți în continuare bucuria de a fi alături de noi în călătoria noastră eco-friendly.

Investim împreună în viitor și facem alegeri informate – iată secretul pentru o lume mai sustenabilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *