Noutati

Va dorim un Paste Fericit si plin de inspiratie!

Sărbătorile pascale sunt foarte importante pentru noi!

Ne dorim ca masa să fie cât mai îmbelșugată, iar în jurul ei să-i vedem pe cei dragi. 

Cador home, vine în sprijinul dumneavoastră, cu câteva idei sugestive, pentru amenajarea mesei festive și crearea unei atmosfere vesele și primitoare. 

Alege Fața de masă marca Cador home, cu un imprimeu modern si plin de creativitate. Fabricată dintr-un material foarte calitativ, ușor de întreținut și cu rezistență în timp, suntem siguri că vei rămâne plăcut surprins. 

Concepe plating-ul perfect mâncărurilor tale, cu ajutorul farfuriilor Studio. Întreaga Colecție Studio, este lucrată din porțelan la cel mai înalt nivel calitativ, cu un design simplu și de efect. 

După cum bine știm, rolul tacâmurilor este foarte important, astfel te invităm să vizionezi întreaga noastră gamă de tacâmuri, lucrate din inox, cu elemente fine de design.

Seturile de pahare, au menirea de a impresiona atât vizual, cât și papilele gustative, prin savurarea băuturi dumneavoastră preferate, oferindu-i un plus de elegantă și rafinament. 

Astfel am creat pentru dumneavoastră Colecțiile de Cristal, pentru a putea descoperi întreaga colecție care se potrivește cel mai bine pentru dumneavoastră și invitați. 

În pregătirea preparatelor, venim în sprijinul dumneavoastră cu diverse articole de bucatarie. 

Cunoaștem truda și devotamentul gospodinelor, astfel vă prezentăm elementul nelipsit din bucătărie și anume  Vasul pentru menținerea alimentelor calde, fabricat din material de inox calitativ, poate fi folosit pentru o perioadă îndelungată de timp, datorită calității superioare. 

Adaugă masei tale decorațiuni pascale, pentru a creea o atmosferă caldă și primitoare, ce îi va înveseli atât pe cei mici cât și pe cei mari. 

Oferă-le cadou celor dragi, cadouri simbolice precum decorul iepuraș, cu siguranță îl vor îndrăgi. 

Suntem alături de tine, oferindu-ți inspirația pentru noi aranjamente pe care vrei sa le aduci casei tale, în preajma Paștelui. 

Cador home, facilitează atribuțiile clienților, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa produsele dorite atât de pe site-ul Cador home, cât și din magazinele din întreaga țară, unde o să primiți suport din partea consilierelor de vânzări, privind informații despre produsele de porțelan, cristal, icoane, rame, articole de bucătărie, articole textile și obiecte de decor. 

Cador home – alegeri inspirate pentru un decor impresionant! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *