Noutati, Blog

Card Cadou – nenumărate surprize pentru cei dragi!

Bucură pe cineva drag cu noul Card Cadou de la Cador home! Oferă-i posibilitatea de a alege acele accesorii pentru casă și produse decorative care îi sunt pe plac și dăruiește o experiență unică.

Fie că ești în căutarea unui cadou de casă nouă și nu te poți decide asupra unui singur produs, sau că vrei să oferi unei prietene dragi un dar care să fie stilat și practic în același timp, noile carduri cadou de la Cador home sunt o alegere inspirată. Punem la dispoziția iubitorilor de decorațiuni interioare o selecție variată de produse pentru casă și pentru servirea mesei, de la seturi de farfurii din porțelan și de tacâmuri pentru 6 persoane, până la lenjerii de pat din bumbac și difuzoare parfumate cu bețișoare și flori decorative, toate definite de calitate și bun-gust.

Oferi, astfel, sute de idei de cadouri deosebite, totul sub forma unui card pe care îl poți încărca online cu 100 lei, 200 lei, 500 lei sau 1000 lei. Dacă preferi să dăruiești un card cu o altă valoare, ne poți contacta la numărul 0214 144 555, pentru a putea dărui un cadou mai personalizat și cu adevărat memorabil.

Iată ce trebuie să știi despre noul Card Cadou:

  • Cardul poate fi comandat direct de pe site, de aici, cu livrare prin curier la adresa dorită sau cu ridicare dintr-un magazin Cador home;
  • Cardul Cadou este disponibil și în locațiile noastre fizice – mai multe detalii poate oferi un asistent de vânzări;
  • Cardul poate fi utilizat în magazinele Cador home și pe cadorhome.ro;
  • Pentru a utiliza cardul primit și online, pe www.cadorhome.ro, contactează un reprezentant la numărul 0214 144 555.

 

Card Cadou – oferă o surpriză Cador home!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *