Noutati

Am lansat prima colecție proprie pentru casă!

Avem plăcerea de a prezenta prima noastră colecție pentru casă! Bucură-te de design și confort cu ajutorul noilor noastre fețe de masă, naproane și fețe de pernă decorative! Din dorința de a oferi iubitorilor de design interior și accesorii pentru casă produse cât mai de calitate și cu un plus de unicitate și stil am creat această colecție de vară, cu imprimeuri care atrag privirea.

Florile, elementele naturale și nuanțele pământii sunt motive centrale ale colecției Cador home, însă au fost reinterpretate într-o manieră modernă și elegantă. De la culori romantice și elemente feminine, până la nuanțe vibrante de vară și modele geometrice, noile accesorii pentru servirea mesei și fețele de pernă din colecția noastră stau la bază a zeci de stiluri de amenajare și decoruri speciale.

Fie că ești în căutarea unui cadou practic pentru mama soacră, că vrei să alegi un dar simbolic pentru a completa un cadou de nuntă sau că îți dorești să aduci un aer fresh felului în care decorezi mesele și camerele, noile produse Cador home îți vor fi, cu siguranță, pe plac! Ai la dispoziție diverse imprimeuri pentru fețele de pernă, naproane pentru zona de dining și fețe de masă, concepute în exclusivitate de stiliștii Cador home.
Pentru bucătărie sau pentru cinele mai relaxate cu familia recomandăm să alegi un napron de masă cu modelul care se potrivește cel mai bine sezonului în care te afli. Astfel de naproane de masă sunt perfecte și dacă organizezi cine tematice sau preferi un look mai modern pentru zona de dining.

Cât despre alegerea unor noi fețe de pernă pentru a aduce un look nou, romantic și feminin locuinței, produsele Cador home te vor cuceri din prima!

Știm cât de neplăcute sunt cutele inestetice, așa că am acordat o atenție deosebită materialului din care sunt fabricate aceste noi produse pentru decorarea și amenajarea casei din colecția noastră. Iată de ce aceste fețe de masă, fețe de pernă și naproane care poartă emblema calității și a stilului Cador home au și proprietăți anti-încrețire. Am selectat, astfel, materiale calitative, rezistente la multiple cicluri de spălări și care să aducă un plus de stil în locuință, fără niciun efort în plus! În plus, materialele sunt cu atenție țesute în Spania, pentru ca tu să te bucuri ani și ani de un produs rezistent, care își menține integritatea și culorile.

La Cador home găsești de acum produse elegante, stilate și de inspirație exotică din Loneta, Stofă, Velur și Jacquard. Gama noastră de articole confecționate din Loneta conține fețe de masă, napron și fețe pentru pernele decorative care îți oferă posibilitatea de a avea cadrul perfect pentru a petrece timpul cu familia, prietenii și cei dragi. Imprimeurile inspirate aduc casei un plus de culoare și un aer boem casei, datorită designului chic al acestor noi produse de vară Cador home.
Noile fețe de masă din Stofă, disponibile în două dimensiuni generoase, de 140 x 140 cm sau 140 x 180 cm, au un design vintage fermecător, care va învălui casa într-o atmosferă misterioasă și intimă. În același timp, produsele confecționate din Velur aduc un plus de eleganță și un look sofisticat camerei, întrucât materialul catifelat oferă relaxarea mult dorită și un confort desăvârșit.

Colecția Premium Cador home are în centrul atenției țesătura tip Jacquard cu inserții Lino, o alegere clasică, care ia forma unei superbe fețe de masă – o piesă cheie în locuință pentru a completa orice aranjament de masă și o opțiune pentru un cadou de nuntă de casă nouă cu adevărat util.

Toate aceste fețe de masă sau fețe de pernă și naproane sunt disponibile în locațiile noastre din țară, dar și online, aceste produse unice de decor fiind special concepute și fabricate pentru a denota calitate, eleganță și stil. Împeună cu un nou set de pahare din cristal și farfurii din porțelan moderne, în culori care să vină în completarea accentelor fețelor de masă sau a naproanelor, poți să creezi rapid un aranjament chic și de impact.

Cador home – design și confort pentru casa ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *