Noutati

Friends Card

Friends Card - beneficii și surprize pentru iubitorii de decorațiuni interioare

Vești bune – am lansat programul de fidelitate pentru clienții Cador home! Friends Card aduce avantaje și surprize speciale persoanelor care doresc să își personalizeze locuința cu stil, celor care preferă obiecte decorative deosebite și care aleg produse elegante pentru servirea mesei, fabricate din materiale fine precum porțelanul sau cristalul de Bohemia.

Astfel, beneficiezi de 5% reducere la acumularea a 500 de puncte cadou, discount ce poate fi aplicat la toate achizițiile ulterioare din magazinele noastre. De la lenjerii de pat din bumbac și servicii de masă din porțelan, până la lumânări parfumate și seturi de tacâmuri pentru copii, la toate acestea poți să aplici discount-ul de membru, pentru a te bucura de calitatea produselor Cador home și continua să dezvolți contul de fidelitate.

Mai mult, reducerea aplicată la achiziționarea de produse pentru casă din selecția Cador home se mărește la 10% dacă atingi pragul de 1000 de puncte. Nu uita, deci, să utilizezi Friends Card ori de câte ori treci prin magazinele noastre, alegi un cadou de nuntă pentru un cuplu drag, dăruiești un nou set de pahare din cristal unei doamne speciale sau achiziționezi decorațiuni moderne pentru propria locuință.

Friends Card îți aduce și surprize aniversare, întrucât ne dorim să îți oferim un motiv în plus de a te bucura de ziua ta de naștere!

Iată ce alte informații trebuie să știi despre Cador home Friends Card:

 • Acumulezi puncte încă de la prima comandă efectuată
 • Cardul poate fi utilizat de către beneficiar în orice magazin din țară și este disponibil în locațiile Cador home și pe site
 • Cardul are o valabilitate de 2 ani
 • Valoarea unui punct are echivalentul a șase lei
 • Produsele aflate la ofertă nu beneficiază de reduceri suplimentare

 

Vrei să devii membru al programului nostru de fidelitate? Nimic mai simplu – întreabă un asistent de vânzare despre Friends Card atunci când vizitezi una dintre locațiile noastre sau completează formularul de mai jos, iar noi îți trimitem cardul alături de prima comandă!

Ne dorim să fim alături de tine ori de câte ori ai nevoie de inspirație pentru amenajarea casei pentru a alege un dar memorabil, iar acest program de fidelitate este un simbol al pasiunii noastre comune pentru stil și calitate. Mulțumim că alegi Cador home!

Friends Card – extra beneficii pentru clienții Cador home

Vrei să faci cuiva drag o surpriză de la Cador home, dar nu știi ce să alegi? Optează pentru un Card Cadou!

  SEX:  Sunt de acord ca posesor de Card CADOR HOME sa primesc newslettere, materiale si informatii pe urmatoarele cai de comunicare:

  Completarea acestui formular presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului dvs. cu privirea la prelucrarea datelor in scopuri de reclama, marketing si publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, program de fidelizare - colectare baza de date, distribuirea de materiale informative pe toata durata activitatii CADOR HOME.

  Posesorul de card are dreptul de acces, de itnerventie si de opozitie asupra datelor personale furnizate catre Cador home, aceste drepturi putand fi exercitatea in conformitate cu dispozitiile regulamentului nr.679/2016. Pentru exercitarea acestor drepturi, posesorul de card se poate adresa cu o cerere scrisă in magazinele CADOR HOME sau catre Eurorom Art SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/30/1999, avand cod fiscal RO11360404, cu sediul social in Bucuresti, Str. Ion Campineanu nr. 11, ET. 4, camera 402, modul M, telefon: 0217 963 551, email: customer.serv@cadorhome.ro.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.